Visagist Eindhoven

Het doel van onze visagisten in Eindhoven en omgeving, is om elke klant mooi en tevreden achter te laten. We vinden het belangrijk dat elke klant zich welkom en op zijn/haar gemak voelt bij ons. Ben je van plan om een leuke middagje uit te gaan met vriendinnen, zussen, moeder en tantes?

Wij verzorgen verschillende visagie diensten in Eindhoven en omgeving. Te denken valt aan bijvoorbeeld een visagie workshop in Eindhoven, bij jouw thuis of op een door ons geregelde locatie.

Bel of mail ons voor de verschillende mogelijkheden en voor onze diensten.

Onze visagist in Eindhoven kan je leren hoe je een �natural� look kunt cre�ren, je leert de verschillende technieken van hoe je een professionele make-up voor overdag kan aanbrengen. Ze kan kijken of je dochter of een vriendin wel wat make-up tips kan gebruiken. Ze geeft je duidelijke uitleg en demonstraties.

Je kunt bij ons ook terecht voor een bruidsmake-up, metamorfoses of make-up voor een fotoshoot voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Onze visagisten komen dan naar de door u gekozen locatie in Eindhoven of omgeving. We nemen alles mee en verzorgen dan de eventuele workshop op locatie.

Voor vragen en opmerkingen kan je terecht op de contactpagina; je kan ons ook gewoon bellen of mailen. Of laat een bericht achter, zodat we jou terugbellen.


My Work


Klantreacties