Personal shopper Eindhoven

Zoek je tijdens het winkelen ondersteuning en advies over kleur, pasvorm, stijl, merken of accessoires? Vind je het lastig om de juiste combinaties te maken? Twijfel je of die kleur of dat model kleding mooi staat bij jou? Of vind je het moeilijk om passende make-up aan te brengen voor de juiste kleding? Dan is onze personal shopper voor Eindhoven en omgeving de juiste keuze voor je. Onze personal stylist is tevens ook make-up artist.

Het kan zijn dat je geen tijd/zin hebt om zelf te winkelen. Onze personal styliste in Eindhoven komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken, tijdens een intake gesprek. Zo kan je samen met haar je garderobe bekijken en jouw eisen en wensen bespreken. Vanaf dat moment heb je een personal styliste tot je beschikking. Zij is tevens ook uw personal shopper. Ze weet precies waar ze snel en doeltreffend die kleding kan kopen die perfect past bij je persoonlijke imago.

Vanaf dat moment hoef je je geen zorgen te maken dat je met de verkeerde dingen thuiskomt.

Onze personal stylist/-shopper voor Eindhoven en omgeving ontzorgt je graag van al je kledingproblemen. Ze gaat samen met jou ervoor zorgen dat je straalt van je mooiste kant, in de mooiste kleding die bij je persoonlijkheid past.

Jullie gaan alleen naar de winkels in Eindhoven waar de voor jou geschikte kleding verkrijgbaar is. Je krijgt advies voer welke combinaties gemaakt kunnen worden en voor welke gelegenheden deze combinaties het meest geschikt zijn.

Uiteindelijk is ons doel om de dag af te sluiten met een stralende lacht op je gezicht!


My Work


Klantreacties