Personal shopper Den Bosch

Vind je het moeilijk om de juiste kledingstijl te bepalen of geen tijd/zin om zelf te winkelen? Een kledingkast vol kleren en nog niets leuks om aan te trekken? Onze personal shopper voor Den Bosch en omgeving heeft de oplossing. Met ��n van onze personal stylist in Den Bosch hoeft je voortaan nooit meer te twijfelen over je kleding.

Ook de make-up moet natuurlijk passen aan de kleding die je wilt dragen. Onze personal stylist is uiteraard ook gespecialiseerd in make-up en de juiste kleuren die passen aan jouw persoonlijkheid. Zij is namelijk ook make-up artist.

Om ervoor te zorgen dat je kledingproblemen tot het verleden behoren, kan je een afspraak maken met ��n van onze personal shoppers in Den Bosch. Zij komt dan graag bij je thuis voor een intakegesprek. Zo kan je samen met onze personal shopper je garderobe bekijken en jouw wensen bespreken. Vanaf dat moment is onze personal shopper jouw personal stylist.

Onze personal stylist voor Den Bosch en omgeving gaat samen met jou zorgen dat je eigen persoonlijkheid door straalt in jouw kledingkeuzes. Zo kunnen jullie gezamenlijk bepalen welke diensten voor jou mogelijk zijn zoals kleurenadvies, figuuranalyse of personal shopping. Als jouw idee/wens hier niet bij staat, neem dan vrijblijvend advies op om de mogelijkheden door te spreken.

Uiteindelijk is ons doel om de dag af te sluiten met een stralende lacht op je gezicht!


My Work


Klantreacties