Make-up workshop Den Bosch

Een make-up workshop voor jezelf, met moeder, zus of vriendinnen of bijvoorbeeld als vrijgezellenfeestje?

Met onze professionele make-up artists verzorgen we de meest fantastische, professionele make-up cursus in Den Bosch en omgeving. Tijdens onze make-up workshops leert u alle tips en trics voor het aanbrengen van een goede dag of avond make-up.

Wij verzorgen complete make-up workshops in Den Bosch en omgeving, voor een betaalbare prijs.

Hoe ziet een make-up workshop eruit? Alles komt aan bod; voorbereiding van de huid, een goede egale basis cre�ren, stap voor stap ogen opmaken, blush en natuurlijk lipstick. Tijdens de workshop krijg je persoonlijke tips over je gezichtsvorm, kleuren passend bij je ogen, huid etc.

Ook is er ruimte om vragen te stellen en krijg je uitleg over cosmetica producten. Waar dienen ze voor en waarom zit jouw make-up aan het einde van de avond overal, behalve waar je het eerder hebt aangebracht?

Tijdens onze make-up cursus in Den Bosch leer je stap voor stap de basis van het opmaken tot en met het toepassen in de praktijk. Werken met kleuren, analyseren van je gezicht en make-up gebruik voor diverse gelegenheden.

Het is tevens mogelijk om de make-up workshops in Den Bosch en omgeving, bij u thuis of in uw bedrijfsruimte te verzorgen. Onze make-up artists kunnen gewoon aan de door u opgegeven adres bij u langskomen. Wij komen uiteraard met de benodigde materiaal, zoals spiegels, kwasten en make-up producten. Enige wat u hoeft te verzorgen is de ruimte en de tafels en stoelen waar de deelnemers kunnen zitten.


My Work


Klantreacties