Bruidsmake-up Den Bosch

Op deze bijzondere dag in je leven wil je er op je best uitzien. Dat vraagt om extra aandacht voor alle details voor de bruidsmake-up. De bruidsmake-up bepaald een groot deel van je uitstraling. Je wilt er niet pas bij het bekijken van de foto�s achter komen dat je smokey eye toch meer weghad van een blauw oog.

Onze make-up artiesten kijken ernaar uit om je te helpen met de beste bruidsmake-up die bij je past. Wij verzorgen de bruidsmake-up in Den Bosch en omgeving. Onze bruidsstylisten in Den Bosch kunnen naar jou op locatie komen om u in je belangrijkste dag, van je mooiste kant te laten zien.

Heb je al een prachtige trouwjurk gevonden? Een try-out(proef) bruidsmake-up is aan te raden. Deze proef bruidsmake-up kan door onze bruidsstyliste uit Den Bosch en omgeving uitgevoerd worden. We kunnen gewoon op een afgesproken tijdstip bij de door u gekozen locatie komen. Onze bruidsstyliste heeft als doel om als je persoonlijke visagiste jouw ideale plaatje werkelijkheid te laten worden. Dit natuurlijk op een zo ontspannen mogelijke manier.

Tijdens het aanbrengen van de bruidsmake-up heb je even een rustmoment en de tijd voor jezelf. Onze bruidsstyliste zorgt voor dat rustmoment. Bel ons gerust om een afspraak te maken met onze bruidsstyliste voor Den Bosch en omgeving.


My Work


Klantreacties